Jdi na obsah Jdi na menu

Procházka Hranickým krasem

Sobota se dá prožít různě, od určitého věku se pak dost podobají – uvařit, uklidit, oprat a vyžehlit. Jak to změnit? Poradím vám.

Sobota se dá prožít různě, od určitého věku se pak dost podobají – uvařit, uklidit, oprat a vyžehlit. Jak to změnit? Poradím vám. Vezměte jednoho ekologického nadšence a několik zvídavých lidí ze sboru a můžete vyrazit. Je dobré si přivstat, mít s sebou dost velkou svačinu a trefit se do počasí.

Přesně tak se nám to v sobotu povedlo. Bylo nádherně. Provázel nás Petr Rejzek - člověk, který svědčí o Boží velikosti tak, že nám pomáhal vidět úžasnou dokonalost přírody, kterou jsme dostali do správy. Každý brouk, kámen, spadlý strom a dokonce i kuní trus tvoří harmonii, svědčící o nekonečné moudrosti Stvořitele.

Co jsme viděli? Že nic nevidíme, když se v jeskyních zhasne, že z propasti je vidět jen suchá část a na dno se ještě nikdo nedostal. Že dokáží lidi ubližovat stromům pro svůj krátkodechý prospěch a proto, že nemyslí na potomky. Taky jsme zjistili, že je dobré mluvit starší s mladšími, protože každý ví něco. A kdo něco ví, může vyhrát. Vyhrál každý.

Těšíme se na další zajímavý výlet se zapáleným průvodcem. Myslete na to, že sobota nemusí být vždycky stejná a můžete se přidat.


P.S. Jak se pozná, že je někdo zapálený? Nese si v batohu stoh knih s obrázky a několik kamenů na ukázku, možná i model netopýra…


- účastnice zájezdu -

 

Biblický citát