Jdi na obsah Jdi na menu

Sdílení - Marek Zikmund - první podnět

Milí přátelé, sestry a bratři,

 

procházíme časem, kdy jsme od sebe izolováni a můžeme se spojit leda telefonem, nebo emailem, ale to nezabrání, že můžeme na sebe myslet a za druhé se modlit. Možná právě postní doba v této drastické podobě nás chce přivést k formám sdílení, které by nás jinak nenapadly.

 

Jako sbor máme pro svou prezentaci a sdílení webové stránky: https://cceprerov.estranky.cz/, i facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Religious-Organization/Farn%C3%AD-sbor-%C4%8CCE-P%C5%99erov-2472123922859986/, ale zdaleka je nevyužíváme,  jak bychom mohli. Pokusme se tyto nástroje oživit a zároveň živit i naše vztahy, když to jinak nejde.

 

Přicházím s tímto podnětem:

Sdílejme se o to, jak prožíváme tuto zvláštní dobu, a využívejme k tomu naše stránky. Můžeme k této akci pozvat i známé, kteří nepatří do sboru a rádi by se s něčím přidali. Šlo by o takovou veřejnou „nástěnku“ s našimi vzkazy, reflexemi, přáním. Příspěvky můžou mít formu krátkého zamyšlení, přání (1-2 věty), citátu, modlitby, fotografie, kresby, pozdravu atd. Šlo by o to, co dobrého nám tato doba dala (nebo vzala). Příspěvky (nemusejí být podepsané) posílejte na mou adresu.

 

Kdyby vás k tomu cokoliv dalšího napadlo, budu rád za impulz.

 

Srdečně vás zdravím z fary,

Marek Zikmund

 

Biblický citát